Καζανέματα στο Βλαστό

Στις 3 του Μάη, ημέρα Σάββατο στις 6 μμ στο χώρο του Κοινωνικού Συνεταιρισμού Ελληνικού Αργυρούπολης ο Βλαστός, στο Ελληνικό μαθάινουμε να κάνουμε οικιακή απόσταξη από διάφορους καρπούς και φρούτα. Ο Μάρκος Βιδάλης θα μας φτιάξει τσίπουρο από σύκα, που θα συνοδευτεί από μεζέδες και ζωντανή μουσική με μπουζούκια, κιθάρα και λαούτο.

Σας προσκαλούμε στην παρέα μας!
Εάν θέλετε εκτός από το κέφι σας, φέρνετε κι εσείς τους δικούς σας μεζέδες!
Η εκδήλωση αυτή συνδιοργανώνεται με την “Σβούρα”.

επικοινωνία...

Επικοινωνήστε μαζί μας στον τηλεφωνικό αριθμό 2103801375, και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου svouracoop@espiv.net

που είμαστε...

Η σβούρα βρίσκεται Σπύρου Τρικούπη 21 στα Εξάρχεια, και είναι ανοιχτά Δευτέρα - Τετάρτη και Σάββατο 11.30 έως 15.00 και Τρίτη - Πέμπτη 11.30 έως 15.00 και 17.30 έως 20.30.

περί σβούρας...

"Η σβούρα της κοινωνικής αλλαγής συνεχίζει να περιστρέφεται αυτόνομα. Δεν γνωρίζουμε ούτε τη διάρκεια ούτε την κατεύθυνση της περιστροφής. Ο πειρασμός να της δώσουμε μια ώθηση για να επιταχύνουμε τον ρυθμό της, μπορεί, παρά τις καλές μας προθέσεις, να τη σταματήσει. Πιθανότατα, ο καλύτερος τρόπος ενδυνάμωσής της είναι να φανταστούμε ότι και εμείς οι ίδιοι αποτελούμε μέρος της κίνησης: στριφογυρίζοντας, χορεύοντας, όλοι μαζί και ο καθένας χώρια. Με άλλα λόγια, να συμμετέχουμε, ακόμα και αν δεν έχουμε τον έλεγχο του τελικού προορισμού.» Από το βιβλίο του Ραούλ Ζιμπέκι «Αυτονομίες και χειραφετήσεις».

 

 

βίντεο / μουσική...

κοινωνικά δίκτυα...